Inloggen  \/ 
x
x
Registreren
x

Gazelle Ultimate C8+ HMB

De Ultimate C8+ HMB fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate C8+ HMB heerlijk stabiel. Voor extra comfort zorgen de lederen handvatten, brede banden en geveerde voorvork met geïntegreerde remmen. Niet eerder was sportief fietsen zó comfortabel.
Geen afbeelding ingesteld
Goossensprijs€ 3299,00
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Beschrijving

De Gazelle Ultimate C8+ HMB

Bosch E-bike systeem

De Gazelle Ultimate C8+ HMB is uitgerust met een Bosch Active line Plus motor en een Intuvia display.
Gewoon nieuwe dingen beleven: de Active Line Plus motor geeft vaart aan je dagelijkse leven, laat je de stad ontdekken en breidt je actieradius uit voor spontane uitstapjes. De stille, kleine, maar niettemin krachtige drive unit biedt duidelijk extra rijplezier. Het lichte en compacte systeem is perfect in het frame van je eBike geïntegreerd. Geen storende bijgeluiden, nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u - zo eenvoudig is beleven en ontdekken.
Met de Intuvia bedien je je eBike eenvoudig en intuïtief. De relevante rijgegevens worden overzichtelijk weergegeven en het display is bij alle lichtomstandigheden goed leesbaar. Dankzij de afzonderlijke bedieningseenheid houd je je handen veilig aan het stuur.  

Comfort

Door het stabiele frame met lage instap kun je gemakkelijk op- en afstappen en dat biedt een comfortabel en vertrouwd rijgedrag. Ook is de fiets voorzien van een geveerde voorvork en zadelpen. De Bosch Powertube batterij met een capaciteit van 500 Wh is weggewerkt in de onderbuis, wat een meer minimalistisch, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft.
Deze fiets is ook beschikbaar als herenmodel.

Hydraulische velgremmen

Het Magura remsysteem is krachtig, sterk en remt soepel. Bij hydraulische velgremmen worden de remblokjes met behulp van oliedruk op de velg gedrukt.  

Versnellingen

Deze fiets is uitgevoerd met het Shimano Nexus 8 versnellingen systeem. Hiermee heeft u voldoende keuze om de juiste versnellng te kiezen.

Verlichting

De Gazelle Ultimate C8+ HMB beschikt over een koplamp met een hoge lichtopbrengst (50 Lux).

Staat
Nieuw