Inloggen  \/ 
x
x
Registreren
x

Gazelle Orange C8 HMB

Op deze allrounder met sterke Bosch middenmotor beleef je evenveel plezier aan je dagelijkse ritten als aan een tocht door heuvelachtig terrein. Een gelzadel met verende zadelpen, met leder beklede handvatten en zeer brede banden werken comfortverhogend en ademen bovendien luxe.
Geen afbeelding ingesteld
Goossensprijs€ 3049,00
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Beschrijving

De Gazelle Orange C8 HMB

Bosch E-bike systeem

De Gazelle Grenoble C8 HMB is uitgerust met een Bosch Active line Plus motor en een Intuvia display.
Gewoon nieuwe dingen beleven: de Active Line Plus motor geeft vaart aan je dagelijkse leven, laat je de stad ontdekken en breidt je actieradius uit voor spontane uitstapjes. De stille, kleine, maar niettemin krachtige drive unit biedt duidelijk extra rijplezier. Het lichte en compacte systeem is perfect in het frame van je eBike geïntegreerd. Geen storende bijgeluiden, nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u - zo eenvoudig is beleven en ontdekken.
Met de Intuvia bedien je je eBike eenvoudig en intuïtief. De relevante rijgegevens worden overzichtelijk weergegeven en het display is bij alle lichtomstandigheden goed leesbaar. Dankzij de afzonderlijke bedieningseenheid houd je je handen veilig aan het stuur.  

Accukeuze

U heeft bij deze fiets de keuze uit 3 verschillende accu's met capaciteiten van 300 Wh, 400 Wh en 500 Wh. Genoemde prijs is gebaseerd op een 500 Wh accu (meest gekozen). Wij geven u graag het juiste advies om voor u de beste accu keuze te maken.

Comfort

Door het stabiele frame met lage instap kun je gemakkelijk op- en afstappen en dat biedt een comfortabel en vertrouwd rijgedrag. Ook is de fiets voorzien van een geveerde voorvork en zadelpen. De extra dikke banden zorgen voor nog meer comfort.
Deze fiets is ook beschikbaar als herenmodel.

Hydraulische velgremmen

Het Magura remsysteem is krachtig, sterk en remt soepel. Bij hydraulische velgremmen worden de remblokjes met behulp van oliedruk op de velg gedrukt.  

Versnellingen

Deze fiets is uitgevoerd met het Shimano Nexus 8 versnellingen systeem. Hiermee heeft u voldoende keuze om de juiste versnellng te kiezen.

Verlichting

De Gazelle Orange C8 HMB beschikt over het unieke Fendervision systeem. De Fendervision koplamp zorgt voor een extra goede zichtbaarheid. Krachtige LED’s zorgen er voor dat je goed ziet en gezien wordt van voren en van opzij. Een extra veilig gevoel.

Staat
Nieuw