Inloggen  \/ 
x
x
Registreren
x

Gazelle Orange C5 HMS

Deze fiets is uitgerust met ondersteuning van maar liefst 60 Nm. Hiermee schakel je soepel van de eerste naar de vijfde versnelling en terug. En vrijwel geruisloos, dankzij de onderhoudsarme Gates riemaandrijving. De ideale samenwerking van een krachtige middenmotor en met state of the art aandrijvingstechniek.
Geen afbeelding ingesteld
Goossensprijs€ 3199,00
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Beschrijving

De Gazelle Orange C5 HMS

Shimano E-bike systeem

De Gazelle Orange C5 HMS is uitgerust met een krachtige Shimano Steps E6100 motor (60 Nm) en Shimano display.
SHIMANO STEPS E6100 is een hoogwaardig componentensysteem voor de e-bike dat jou een nog betere fietservaring bezorgt. Het is het meest veelzijdige systeem uit Shimano's collectie, gebouwd met de nieuwste technologieën uit het succesvolle e-MTB systeem dat op dit moment de onbetwiste standaard is op de markt voor elektrische mountainbikes.
Het systeem heeft een strak, gemakkelijk leesbaar display voor op je stuur voor weergave van snelheid, afstand, fietstijd, klok, geschat bereik en accu-indicatie. Dit display heeft naast de standaardweergave ook de mogelijkheid om met externe apparatuur te communiceren. 

Accukeuze

U heeft bij deze fiets de keuze uit 2 verschillende accu's met capaciteiten van 400 Wh en 500 Wh. Genoemde prijs is gebaseerd op een 500 Wh accu (meest gekozen). Wij geven u graag het juiste advies om voor u de beste keuze te maken.

Comfort

Door het stabiele frame met lage instap kun je gemakkelijk op- en afstappen en dat biedt een comfortabel en vertrouwd rijgedrag. Ook is de fiets voorzien van een geveerde voorvork en zadelpen. De Gates riemaandrijving zorgt voor een geruisloze aandrijving. 
Deze fiets is ook beschikbaar als herenmodel.

Hydraulische velgremmen

Het Magura remsysteem is krachtig, sterk en remt soepel. Bij hydraulische velgremmen worden de remblokjes met behulp van oliedruk op de velg gedrukt.  

Versnellingen

Deze fiets is uitgevoerd met het Shimano 5 versnellingen systeem, speciaal voor E-bikes. Dit duurzame systeem heeft voldoende keuze om de juiste versnellng te kiezen.

Verlichting

De Gazelle Orange C58 HMS beschikt over het unieke Fendervision systeem. De Fendervision koplamp zorgt voor een extra goede zichtbaarheid. Krachtige LED’s zorgen er voor dat je goed ziet en gezien wordt van voren en van opzij. Een extra veilig gevoel.

Staat
Nieuw