Inloggen  \/ 
x
x
Registreren
x

Trek X-Caliber 9

De X-Caliber 9 is het topmodel van de X-Caliber-familie. Het is een competitieve crosscountry-mountainbike met onderdelen die bedoeld zijn voor zwaar wedstrijdgebruik. Dankzij een RockShox Judy Silver voorvork met remote lockout, een 1x12 Shimano XT/SLX aandrijving en een cassette met breed bereik, is dit de juiste keuze voor singletrack-racers die niet kunnen wachten om aan hun wedstrijd te beginnen.
Geen afbeelding ingesteld
Goossensprijs€ 1199,00
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Beschrijving

De Trek X-Caliber 9

Deze fiets past bij jou als...

Je beoordeelt je ritten op snelheid en afstand en daarom wil je een snelle XC-racer die je zo ver mogelijk brengt in zo min mogelijk tijd. Je rijdt wedstrijden - of je wilt daarmee beginnen - en zoekt een hardtail met wedstrijdwaardige componenten om optimaal voordeel te hebben op de trails. Zoek je een degelijke aluminium mountainbike met moderne technologie, dan is dit een goede keuze!

Comfort

De X-Caliber 9 is een snelle, wendbare en efficiënte XC-hardtail die op het lijf geschreven is van rasechte racers, maar ook geschikt is voor iedereen die droomt van eindeloze singletrail-ritten. De luchtgeveerde Rockshox Judy voorvork zorgt voor een comfortabel rijgedrag. Zoek je een fiets met wat meer demping in het frame? Kijk dan bij de Procaliber serie. 

De aandrijving

Deze fiets heeft een Shimano 1x12 aandrijving. Hiermee beschik je over moderne techniek en heb je een breed versnellingenbereik.

Hydraulische schijfremmen

Hydraulische schijfremmen van Shimano garanderen dat je onder alle omstandigheden kunt afremmen, dus je voelt je veilig, ook al rijdt je met hogere snelheden. 

Tubeless ready wielen

Deze fiets beschikt over een goed basis wielset met tubeless ready velgen. Door je wielset tubeless uit te voeren kun je binnenbanden achterwege laten zodat je meer grip krijgt, minder lekke banden hebt en minder gewicht meesleept. Als je tubeless wilt gaan rijden moet je alleen nog tubeless buitenbanden, ventielen en dichtmiddel toe te voegen. 

Varianten

De X-Caliber is verkrijgbaar in zeven framematen zodat er voor iedereen een geschikte fiets is. Met Smart Wheel Size krijgt je de snelste wielen die passen bij het frame. De kleinste framematen worden zelfs geleverd met compacte remhendels en smallere sturen waardoor kleinere rijders meer comfort en controle krijgen.

Staat
Nieuw