Inloggen  \/ 
x
x
Registreren
x

Giant Anthem 29 2

Wees de beste op technisch XC-terrein met snelheid, efficiëntie en controle. Deze 29er heeft de allernieuwste Maestro-veringstechnologie aan boord en is perfect geschikt voor XC-racing, marathons of avontuurlijke dagen op de trail.

De ALUXX SL aluminium frameset met 90 mm achtervering en 100 mm voorvering geeft deze soepel rijdende 29er snelheid, balans en controle op uitdagend technisch XC-terrein. Hij is geoptimaliseerd voor wielen met grotere diameters waarbij het verbeterde Maestro-veersysteem is afgestemd op het compactere achterframe. De vernieuwde geometrie biedt een sneller en wendbaarder stuurgedrag op zowel beklimmingen als afdalingen. De Trunnion-mount demper geeft een soepel gevoel met een verbeterde trapefficiëntie. De nieuwe Advanced Forged Composite bovenste rocker-arm is lichter en sterker dan de vorige aluminium versie. En het lichtgewicht geïntegreerde Giant WheelSystem met Boost-technologie is voorzien van tubeless banden zodat je direct de voordelen voelt in de vorm van meer efficiëntie en controle op technisch terrein.
Geen afbeelding ingesteld
Goossensprijs€ 2599,00
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Beschrijving

De Giant Anthem 29 2

Deze fiets past bij jou als...

De Giant Anthem beschikt over hoogwaardige veertechnologie, samen met een aluminium frame (ook in carbon beschikbaar) en een hoogwaardige afmontage. Zoek je een degelijke fiets met extra comfort voor een scherpe prijs? Dan is deze Anthem jouw keuze!

Comfort

De Giant Anthem heeft een aluminium full suspension frame met de innovatieve Maestro technologie.Deze Maestro Suspension met een Advanced Forged Composite rocker-arm en Trunnion-mount demper zorgen voor soepele veerprestaties op XC-beklimmingen, in bochten en afdalingen. 
De Fox voorvork is er één van de meest hoogwaardige soort in deze prijsklasse. Hij is goed instelbaar en presteert zoals je van een topklasse voorvork verwacht.

De aandrijving

Deze fiets heeft een moderne Shimano SLX 1x12 aandrijving. Het brede versnellingenbereik zorgt er voor dat je overal uit de voeten kunt.

Hydraulische schijfremmen

Hoogwaardige hydraulische schijfremmen van Shimano garanderen dat je onder alle omstandigheden kunt afremmen, dus je voelt je veilig, ook al rijdt je met hogere snelheden. 

Wielen en banden

De Giant Anthem heeft een degelijk wielset met soepele Maxxis Recon Race banden. 

Varianten

De Anthem is verkrijgbaar in vier framematen. 

Staat
Nieuw